nieuws

Inschrijving Dutch Hotel Award 2012 van start

Hotel

De inschrijving voor de Dutch Hotel Award 2012 is geopend. Vanaf donderdag 16 februari kunnen hotels zich inschrijven voor de managementvakprijs. In juni wordt bekend wie zich in het illustere rijtje Des Indes, Chateau St. Gerlach en Townhouse Designhotel mag voegen.

Inschrijving Dutch Hotel Award 2012 van start

Hotels kunnen zich tot 6 april inschrijven om deel te nemen aan de prestigieuze hotelwedstrijd. Elk hotel in Nederland, ongeacht grootte en vestigingsplaats, kan zich inschrijven.

De inzendingen worden door de jury in twee ronden beoordeeld. Tijdens de eerste ronde gebeurt dit op compleetheid en de beschrijving van de algemene hoofdlijnen. Er blijven 10 kandidaten over. In de tweede selectieronde kijkt de jury vooral naar de verbetering van de resultaten, bijzondere wapenfeiten en de motivatie. De helft valt af, waarna er vijf deelnemers overblijven.

De halve finalisten worden uitgenodigd om op vrijdag 11 mei een ‘powerpresentatie’ te geven van 10 minuten: 8 minuten voor het managementteam en 2 minuten voor de directeur. De jury is onverbiddelijk: in geen geval mag de aangegeven tijd worden overschreden. De sessie vindt plaats in de Heineken Experience te Amsterdam. De jury kiest 3 finalisten, welke op vrijdag 18 mei worden bekendgemaakt.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 mei zal de top 3 door de jury worden bezocht, waarbij elk team 2 uur de gelegenheid heeft de eerder gegeven powerpresentatie uitgebreid toe te lichten. De Dutch Hotel Award 2012 zal op vrijdag 8 juni in het winnende hotel worden uitgereikt, terwijl Misset Horeca op vrijdag 15 juni een coverstory over de winnaar brengt.

Eerdere winnaars van de Dutch Hotel Award zijn Delta Hotel Vlaardingen, Hotel Beaumont in Maastricht, Hotel Des Indes in Den Haag, Chateau St. Gerlach in Valkenburg, American Hotel in Amsterdam, Hotel De Zon in Ommen, Hotel Papendal in Arnhem en Townhouse Designhotel in Maastricht.

Reageer op dit artikel