nieuws

Intercontinental Hotelsgroup bedankt personeel

Hotel

Holiday Inn en Crowne Plaza houden een ‘celebrate service’ week voor medewerkers. Op die manier willen ze hun personeel bedanken voor hun inzet en werk. Personeelsleden kunnen onder andere een weekendje weg winnen.

Intercontinental Hotelsgroup bedankt personeel

In de Intercontinental Hotelsgroup zijn elke dag ongeveer 330.000 medewerkers aan het werk. De firma is van mening dat juist door de medewerkers de hotels de slogan ‘great hotels love guests’ kan voeren.

Het weekendje weg wordt als grootste cadeau weggegeven. Verder maken de medewerkers kans op kleine attenties. Het weekendje weg gaat naar één van de collega-hotels in Europa. ‘We hebben hiervoor gekozen om een mooie gelegenheid te geven om de service van onze collega-hotels zelf te ervaren en ervan te genieten’, aldus Area Director Human Resources Dominique Hut.

Reageer op dit artikel