nieuws

Jolijn Zeeuwen leidt Hilton Den Haag

Hotel

Jolijn Zeeuwen (34) is de nieuwe hotelmanager van Hilton Den Haag. Ze volgt Karin van den Berg op die is vertrokken naar Zagreb om daar het Doubletree by Hilton te gaan aansturen.

Jolijn Zeeuwen leidt Hilton Den Haag

Zeeuwen was voor haar benoeming in Den Haag verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Ze kent het Haagse hotel goed omdat ze vorig jaar tijdens de verlofperiode van Karin van den Berg het hotel ook al aanstuurde. Haar overstap wordt in Amsterdam vooralsnog intern opgevuld.

Lokale markt

Zeeuwen, die al eind vorig jaar is begonnen in haar nieuwe functie, heeft de missie meegekregen om de positionering van het hotel in de lokale markt verder te optimaliseren.

Jolijn Zeeuwen heeft met deze benoemding de eer de jongste hotelmanager te zijn binnen de Nederlandse Hilton hotels, zo laat de hotelgroep weten.

Met een hoge notering in de Tripadvisor ranking en de Travelers choice award 2012 staat Hilton The Hague volgens Zeeuwen internationaal gezien uitstekend op de kaart. ‘Lokaal kan het hotel meer profiteren van marktgevoelige trends uit de Hofstad die ons commercieel slagvaardiger kunnen maken.’

Reageer op dit artikel