nieuws

KHN-voorman mengt zich in prijsdiscussie

Hotel

Frans Hazen, voorzitter van de sector Hotels van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), heeft zich actief gemengd in de discussie over het aanpassen van kamerprijzen in tijden van crisis. Hazen is ontegenzeggelijk tegenstander van het dumpen van prijzen.

KHN-voorman mengt zich in prijsdiscussie

De hotelvoorman plaatste vrijdagochtend een reactie op het discussieplatform over kamerprijzen op de website van Misset Horeca.

Als voorzitter van de Sector Hotels van KHN kan ik alleen maar afwijzend reageren op prijsdumping, laat Hazen weten. ‘Het is het meest slechte signaal dat je naar de markt kunt afgeven, want met exorbitante prijsverlagingen geef je impliciet aan dat de eerder gevraagde prijzen dus te hoog waren’.

De discussie over prijsaanpassingen laait de laatste weken steeds meer op. Veel hoteliers melden dat het onverstandig en ongeloofwaardig is om voor dezelfde kamer flink minder te vragen. In de praktijk nemen het aantal aanbiedingen van kamers tegen een lage prijs juist toe.

Reageer op dit artikel