nieuws

Landal breidt fors uit

Hotel

Landal Green Parks heeft haar eerste gasten ontvangen op het park Orveltermarke in Drenthe. Daarnaast heeft de bungalowgigant de verhuur overgenomen van park Schuttersbos op Terschelling.

Landal breidt fors uit

Naast de uitbreiding in eigen land, opent deze zomer ook een nieuw Duits park in Bad Sachsa in de Harz en start binnenkort de bouw van Landals derde park in Zwitserland. Naar verwachting gaat dit park eind 2011 open.

De nieuwste aanwinst in Nederland, Orveltermarke, is een park met 222 luxe vakantiewoningen, variërend van 4, 6 tot 8 persoonshuisjes en speciale kinderbungalows. De woningen zijn gebouwd in de vorm van koetshuizen, havezathen en rietgekapte vakwerkhuizen. De huisjes hebben vloerverwarming, luxe keukenapparatuur, een flatscreen tv, internetaansluiting en sommige woningen zijn voorzien van een open haard.

Het park zelf heeft een zwembad, restaurant, een overdekte kinderspeelplaats en een Pitch & Putt golfbaan.

Het bestaande park Schutterbos op Terschelling waarvan Landal de verhuur overneemt, telt dertig 6-persoons huisjes.