nieuws

Landhotel Cox krijgt eigen afrit N280

Hotel

De autoweg N280 bij Roermond krijgt een extra afrit bij Landhotel Cox. De eigenaar van het hotel en tankstation en de provincie zijn daar vijf jaar over in onderhandeling geweest. De gemeente Roermond betaalt één miljoen euro, het hotel een half miljoen.

Landhotel Cox krijgt eigen afrit N280

Wim Cox liep veel inkomsten mis sinds automobilisten niet meer vanuit Duitsland bij het tankstation en het Golden Tulip Landhotel Cox konden komen. De provincie wilde liever een duurzame oplossing dan een forse schadevergoeding, meldt de Limburgse zender L1.

Volgens de gemeente Roermond krijgt het viaduct een regionale functie omdat er een nieuwe noord-zuidverbinding komt waar fietsers en voetgangers gebruik van kunnen maken. De aanleg van viaduct en afrit begint in 2010.

Reageer op dit artikel