nieuws

Lauswolt Hotel van het Jaar bij GaultMillau

Hotel

Bilderberg Landgoed Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag is door GaultMillau bekroond met de award Hotel van het Jaar. Dat gebeurde maandag in Scheveningen tijdens de presentatie van de nieuwe editie van de culinaire gids.

Lauswolt Hotel van het Jaar bij GaultMillau

Hoteldirecteur Marc van Gulick liet in een eerste reactie weten sprakeloos te zijn. ‘We hebben van Bilderberg de ruimte gekregen om te renoveren en te bouwen, en daar ben ik heel blij mee’, aldus Van Gulick.

Lauswolt wordt door GaultMillau beschreven als rustgevend en verfrissend. Het is geen wonder dat de politici juist hier hun intrek namen voor de moeilijke besprekingen in het kader van de kabinetsformatie in 2007, staat in de gids te lezen.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken::

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Reageer op dit artikel