nieuws

‘Leidinggevenden Hilton Amsterdam onder aan de ladder

Hotel

Hilton Amsterdam heeft het organogram van het hotelbedrijf omgekeerd. Hierdoor staan leidinggevende onder aan de ladder. Dit zorgt voor een betere gastvrijheid, liet hoteldirecteur Robert Payer weten tijdens de Horecava.

‘Leidinggevenden Hilton Amsterdam onder aan de ladder

Payer deed zijn uitspraak tijdens een discussie over diverse branchethema’s tijdens het congres van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) op dinsdagochtend.

‘Wie leiding geeft staat bij ons onder aan de ladder. Wij hebben vorig jaar de piramide omgedraaid. Ik sta onderaan de ladder van ruim tweehonderd medewerkers. Ik ben nu ondersteunend aan mijn medewerkers, alles binnen de regels’, aldus Payer.

Tijdens de discussie liet Elise Moeskops van het kersverse sterrestaurant Lastage weten dat alle speciale wensen van gasten mogelijk zijn, maar dat hierover niet actief wordt gecommuniceerd. ‘Het niet mogen eten van bepaalde ingrediënten vanwege allergieën en geloofsovertuiging, nemen wij heel serieus. Meld het vooraf en wij regelen het. Maar we communiceren dit niet. Als we dit vooraf gaan roepen of op Iens zetten, dan trekt het personeel het niet meer’,