nieuws

Lonely Planet liegt over ‘restaurantseks

Hotel

Lonely Planet-schrijver Tomas Kohnstamm heeft uit de school geklapt over verzinsels in de populaire reisgidsen. Kohnstamm verzon enkele sappige details over horecabedrijven in het buitenland.

Lonely Planet liegt over ‘restaurantseks

Gisteren kwam Kohnstamm met een bekentenis in zijn boek ‘Do Travel Writers Go To Hell?’ dat hij grote delen van zijn boeken heeft bedacht, meldt De Telegraaf. Hij zou meer achter de vrouwen aan hebben gezeten dan het inspecteren van hotels en restaurants.

Een van de verzinsels gaat over een restaurant. In de gids meldt hij dat de bediening vriendelijk is en het restaurant een plezierige verrassing was. In zijn boek ‘Do Travel Writers Go To Hell?’ omschrijft Kohnstamm het volgende over het restaurant: ‘De serveerster stelde voor dat ik terug moest komen na sluitingstijd. We hadden uiteindelijk seks in een stoel en daarna op één van de tafeltjes in de hoek’.

In Australië is grote beroering ontstaan door de bekentenis van de Lonely Planet-schrijver. Veel backpackers trekken aan de hand van de gids door het grote land. Jaarlijks gaan er ruim zes miljoen gidsen van Lonely Planet over de toonbank.

Reageer op dit artikel