nieuws

Luit Ezinga werkt aan aftocht

Hotel

Luit Ezinga denkt na om een stapje terug te doen. De bekende horecaman werkt achter de schermen aan een vertrek uit hostellerie De Schuddebeurs in het Zeeuwse Schuddebeurs. De eerste beslissing is genomen.

Luit Ezinga werkt aan aftocht

Ezinga heeft chef-kok Bart de Bree medevennoot gemaakt van zijn bekende hostellerie De Schuddebeurs. Dat zegt Ezinga in De Telegraaf. De reden van deze strategische zet is dat Ezinga zich langzamerhand wil terugtrekken.

Ceremoniemeester
Hostellerie De Schuddebeurs is een van de bekendste horecazaken van Zeeland. Het hotel-restaurant is even buiten Zierikzee gevestigd, omringd door diverse landgoederen. Eigenaar Luit Ezinga was jarenlang sectorvoorzitter van de afdeling Hotels van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). Voor KHN is hij in 2009 een van de ceremoniemeesters tijdens het 125-jarig jubileumfeest van de branchevereniging.

Zie ook:
Hotelcoryfee Luit Ezinga geridderd (nov, 2006)

Reageer op dit artikel