nieuws

Marriott doneert euro per maaltijd

Hotel

Drie hotels van Marriott doneren in de maand februari een euro per maaltijd aan SOS Kinderdorpen. De actie die geldt voor lunch en diner is onderdeel van het internationale programma You Eat, We Give van de hotelgroep.

Marriott doneert euro per maaltijd

Hotels die in Nederland meedoen aan deze goede doelen actie zijn het Renaissance Hotel in Amsterdam, het Marriott Hotel in Amsterdam en het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel.

Marriott Hotels wil de aanpak van jeugdwerkloosheid stimuleren met deze actie, zegt Tom Calame, general manager van het Renaissance Hotel in Amsterdam. ‘We kijken er naar uit om gasten in onze hotels te verwelkomen voor een maaltijd en hiermee tegelijk onze steun te betuigen voor de jongeren in onze maatschappij’, vervolgt hij.

Marriott werkt momenteel aan een tweede Courtyard by Marriott Hotel in Amsterdam Zuidoost in het Atlas Arena complex. Dit hotel, dat klaar moet zijn in 2013, krijgt 139 kamers.