nieuws

Modekoning Armani opent hotel

Hotel

Giorgio Armani heeft in Milaan zijn eigen hotel geopend. Armani Milano is gevestigd op de bovenste verdieping van een groot A-vormig gebouw in de Via Manzoni. Voor de ontwerper is het hotel een liefdesverklaring aan de modestad.

Modekoning Armani opent hotel

Dat meldt NU.nl. Op de begane grond is al jaren de Armani flagshipstore gevestigd. Het hotel heeft 95 kamers en suites, vergaderzalen, IT-faciliteiten, een restaurant, een groot beauty- en wellnesscentrum, een fitnessruimte en een zwembad.

NU.nl citeert Armani uit WWD. De modekoning zegt dat het hotel een liefdesverklaring is aan zijn stad. ‘Ik ben hier niet geboren, maar heb er wel alles geleerd en gedaan. Toen ik hier als jonge man arriveerde in de jaren 50, wist ik niets. Ik wil niet alleen herinnerd worden om mijn kleding, maar ook om dit hotel.’

Reageer op dit artikel