Nieuw Golden Tulip in Gouda

Nieuw Golden Tulip in Gouda

Golden Tulip heeft plannen in Gouda. Het hotelbedrijf gaat in de Zuid-Hollandse stad een hotel met 98 kamers bouwen. Het nieuwe hotel moet rond de jaarwisseling van 2008/2009 gereed zijn.

Het nieuwe hotel maakt deel uit van het ontwikkelingsproject Bolwerk in het hart van Gouda. Naast de bouw van een hotel bevat dit project ook de realisatie van twintig huizen, 53 luxe appartementen en een parkeergarage met 360 plaatsen.

De 98 kamers van Golden Tulip worden ingericht volgens het nieuwe design kamerconcept. Verder krijgt het hotel een nieuw Branche-restaurant, de nieuwe eetformule van Golden Tulip. Daarnaast komen er zeven vergaderzalen met het vergaderconcept Let’s Meet Again.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.