nieuws

Nieuw tv-programma om culi-toerisme te bevorderen

Hotel

Binnenkort start op RTL 4 een nieuw programma om het binnenlandse toerisme te bevorderen. Het tv-programma heet Lekker weg aan tafel en behandelt delen van Nederland niet alleen uit toeristisch oogpunt, maar ook vanuit culinair perspectief.

Nieuw tv-programma om culi-toerisme te bevorderen

Lekker weg aan tafel is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBTC) en VVV Nederland.

René Pluijm

Terugkerend item uit het programma is een grote eettafel die steeds op een bijzondere plek in een regio of stad staat. Elke aflevering onderneemt een familie die iets te vieren heeft drie activiteiten. TV-kok René Pluijm gaat ondertussen op zoek naar de beste streekingrediënten, speciaalzaken en lokale lekkernijen voor het diner dat hij verzorgt voor de familie.

De eerste uitzending is op zondagmiddag 1 mei om 17.00 uur.

Reageer op dit artikel