nieuws

Nieuwe gm voor Amrâth-hotels Heerlen

Hotel

Tim de Klerk is de nieuwe general manager van Amrâth Grand Hotel Heerlen en Tulip Inn Heerlen City Centre. Hij volgt Eric-Jan Ginjaar op, die eerder dit jaar in dezelfde functie aan het werk ging bij het vernieuwde Postillion Utrecht Bunnik.

Nieuwe gm voor Amrâth-hotels Heerlen

De nieuwe general manager van de twee hotels, die onderdeel zijn van de Amrâth Hotelgroep, komt over van Hampshire Hotel Blankenberge in België.

Tim de Klerk volgde de Hoge Hotelschool in Antwerpen en was ook actief voor Accor, Fletcher Hotels en Scandic Hotel Groep. Voor die laatste organisatie was hij werkzaam in onder andere Antwerpen, Nijmegen, Brussel en Brugge. Hij heeft in Heerlen de taak om met de hotels ‘een betere positie in de markt te verwerven’.

Amrâth Grand Hotel Heerlen heeft 106 kamers (waarvan 8 suites), Tulip Inn Heerlen City Centre is een art deco-hotel met 56 kamers. Deze laatste werd in 2010 gerenoveerd.