nieuws

Onno Kokmeijer maakt recept voor New York Pizza

Hotel

Onno Kokmeijer, tweesterrenchef van Ciel Bleu in Okura Amsterdam, werkt samen met New York Pizza. Kokmeijer heeft een recept bedacht voor een volgens New York Pizza wereldprimeur op het gebied van bezorgpizza’s.

Onno Kokmeijer maakt recept voor New York Pizza

Het gaat om een biologische pizzabodem op basis van een bijzonder recept. De bodem heeft de naam ‘La Rustica’. De pizza krijgt de naam ‘La Rustica by Onno Kokmeijer’.

Kokmeijer bedacht een pizzavulling bestaande uit een mix van verse courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes, troscherrytomaatjes, zwarte olijventapenade, rucola en drie kazen.

Kokmeijer over de samenwerking met New York Pizza: ‘Als chef-kok heb ik controle over alles dat mijn keuken uitgaat. Maar gezien de professionaliteit heb ik er het volste vertrouwen in dat New York Pizza elke “La Rustica by Onno Kokmeijer” op de juiste wijze bereidt en bij de consument aflevert’, aldus Kokmeijer.

Directeur Philippe Vorst van New York Pizza is in zijn nopjes met de samenwerking met de topkok. ‘Ook bij Onno staan de meest hoogwaardige ingrediënten centraal. Met La Rustica heeft hij daarmee een unieke smaakcombinatie gecreëerd, die door de extra dunne biologische volkoren bodem nog beter tot zijn recht komt’.

De nieuwe pizza is vanaf 16 januari verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel