nieuws

Oostwegel haalt schedel uit Frankrijk

Hotel

Tophotelier Camille Oostwegel heeft er mede voor gezorgd dat de beroemde schedel van de Maastrichtse mosasaurus, die zich al sinds 1795 in Parijs bevindt, van 8 maart tot en met 21 juni weer terug is in Maastricht.

Oostwegel haalt schedel uit Frankrijk

Dat meldt de nieuwsbrief Camille Oostwegel Châteauhotels & -restaurants.

Oostwegel is Honorair Consul van Frankrijk in Maastricht en heeft zich sterk gemaakt voor de beroemde schedel. De schedel van de Maastrichtse mosasaurus is van 8 maart te bezichtigen in het Natuurhistorisch Museum Maastricht.

Camille Oostwegel Châteauhotels & -restaurants speelt in op de tijdelijke komst van de schedel. Zo biedt het horecabedrijf arrangementen aan waarbij een bezoek aan de unieke expositie wordt aangeboden.