nieuws

Open dag voor Hotel Notting Hill

Hotel

Het nieuwe Amsterdamse hotel Notting Hill organiseert een open dag. Dit gebeurt op zaterdag 3 maart. Het hotel met 67 kamers is in oktober 2011 officieel geopend, maar volgens general manager Patrick Kerkhoven hebben veel buren nog niet de kans gehad om er een kijkje te nemen.

Open dag voor Hotel Notting Hill

Het jonge Notting Hill is naar eigen zeggen nu al genomineerd voor mooiste hotelkamer 2011 en het beste Hotel Concept 2011. Het hotel is gevestigd op het Westeinde in Amsterdam tegenover De Nederlandsche Bank.

Hotel Atlantic

Op de plaats waar nu Hotel Notting Hill staat stond tot 1976 Hotel Atlantic. ‘Voor veel buurtbewoners een historische plek waar verjaardagen, huwelijken en andere familieaangelegenheden zijn gevierd.’

Zaterdag 3 maart tussen 12.00 – 17.00 zullen de medewerkers van Notting Hill klaar staan om rondleidingen te geven door het hotel. Ook kunnen de buren diverse gerechten proeven van de kaart van Bar-Restaurant Londen.

Reageer op dit artikel