nieuws

Oud-gitarist Judas Priest wil hotel starten

Hotel

De voormalige gistarist van de Britse heavy metal band Judas Priest, Kenneth K.K. Downing, wil een hotel starten. De zestigjarige rocker, die vorig jaar uit Judas Priest stapte, wil miljoenen pompen in een groot hotelproject in Groot-Brittannië.

Oud-gitarist Judas Priest wil hotel starten

In de lokale krant van Bridgnorth, de Shrophsire Star, zegt Downing hierover: ‘Ik ben met verschillende ondernemingen aan het praten over mogelijke investeringen. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we dit jaar nog van start gaan’.

Het gaat om een hotelproject met een logiesaccommodatie, een golfbaan, zwembad en spa. Downing: ‘Ik ben nu zestig jaar en wil dit nog voor mijn dood verwezenlijken’.

Judas Priest is sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw actief in de muziek. De heavy metal band brak in 1977 door met de hit Diamonds And Rust. Gedurende de periode van 1974 tot 2008 brengt de band 23 albums uit.

Reageer op dit artikel