nieuws

Paris Hilton eist twee ton van hotel

Hotel

De steenrijke hotelerfgename Paris Hilton heeft een hotel in Las Vegas voor de rechter gesleept. De nazaat van hoteloprichter Conrad Hilton zegt dat ze nog 200.000 dollar tegoed heeft van het hotel als beloning voor haar verschijning in het hotel, wat ze overigens zelf een ‘optreden’ noemt.

Paris Hilton eist twee ton van hotel

Paris Hilton verzorgde in 2009 drie ‘optredens’ in het Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas, waar ze per keer 100.000 dollar voor zou krijgen.

Uit de claim zou blijken dat de hotelerfgename vooralsnog voor slechts één optreden betaald kreeg. Reden voor haar het restant van het geld via de rechter op te eisen.

Luxe restaurant

Paris Hilton verschijnt overigens niet zomaar op locatie. Naast de financiële vergoeding stelt de diva ook nog een persoonlijk wensenlijstje op. Ze eist onder meer te worden ingevlogen met een privéjet, waarin ze minstens vijf vrienden kan meenemen.

Ook wil ze dat er een limousine klaarstaat bij het vliegveld en gratis luxe hotelsuites voor haar en haar gezelschap. Plus bijbehorend diner in een exclusief restaurant.