nieuws

Peperdure hamburger van 85 euro

Hotel

Het Four Seasons hotel in de Indonesische hoofdstad Jakarta heeft een hamburger op de kaart staan die twee keer zoveel kost als het maandelijkse minimumloon. Voor een miljoen roepie’s (ongeveer 85 euro) krijgt de gast een heel bijzondere hamburger.

Peperdure hamburger van 85 euro

Het gaat om een burger van het exclusieve Kobe-rundvlees met foie gras, portobello’s en Koreaanse peren. Naast de hamburger worden Franse frietjes geserveerd. Sinds de introductie van de bijzondere burger deze maand, heeft het hotel zo’n twintig stuks verkocht.

Bier met melk

‘We importeren alle ingrediënten. Daarom is de burger zo duur. Het vlees komt van kalveren die speciaal worden behandeld. De beesten drinken een mix van bier en melk en krijgen vitamines en speciaal gras’, aldus restaurantmanager Erwan Ruswandi van Hotel Four Seasons op ABC News Online.

Zie ook:

Culinair getinte hamburger bij Burger King

Reageer op dit artikel