nieuws

Postillion gaat samenwerken met NS

Hotel

Postillion hotels gaat samenwerken met de Nederlandse Spoorwegen. De hotelgroep wil samen met de NS de combinatie van auto en trein stimuleren. NS Business Card-houders krijgen van Postillion bijvoorbeeld korting op de lunch bij de zes hotels.

Postillion gaat samenwerken met NS

In Nederland hebben zo’n 100.000 reizigers een NS Business Card, de helft hiervan heeft ook een leaseauto. ‘De NS ziet de samenwerking met Postillion met de goed bereikbare locaties, als een aanvullende service op het pakket van de Business Card’, zo zegt Arjen Huizinga, directeur van NS Zakelijk.

Cardhouders kunnen voortaan op doordeweekse dagen bij Postillion lunchen voor 12,50 euro, in plaats van 18,50 euro. Ook kunnen ze gratis gebruik maken van Wi-Fi en een iPad bij de Business Points van Postillion.

Houders van een NS Business Card gebruiken één pasje voor de trein, ov-Fiets, NS-Scooter, taxi of Greenwheels huurauto. Ook parkeren bij Q-park of een fiets stallen op het station kan met hetzelfde pasje. Alle diensten komen op één factuur die naar de werkgever gaat.

Reageer op dit artikel