nieuws

Regardz wil hotel in Utrecht

Hotel

Regardz Hospitality Group gaat zijn vleugels uitslaan in Utrecht. De expolitant van diverse hotels en meeting centers in Nederland wil naast het huidige vergadercentrum in La Vie in de domstad ook een hotel en een evenementencentrum in de stad vestigen.

Regardz wil hotel in Utrecht

Harold Warmelink, de 45-jarige directeur van het Golden Tulip Berghotel in Amersfoort, is per 10 maart aangesteld als directeur van Regardz in Utrecht. Hij moet de plannen van de onderneming de komende drie jaar vorm gaan geven, meldt het Algemeen Dagblad.

Warmelink werd uitgeroepen tot Meest Markante Ondernemer van Midden nederland 2006/2007. ‘Hij moet ons netwerk in Utrecht opbouwen, dat is hem wel toevertrouwd’, aldus algemeen directeur Roland Rozenbroek van Regardz Hospitality Group.

Naast een hotel voor de zakelijke markt wil Regardz graag een eventcentre openen in Utrecht, vergelijkbaar met Hart van Holland zoals het in Nijkerk al exploiteert. Waar deze gevestigd gaan worden is nog niet bekend. ‘Utrecht is voor ons nog een blanco stip op de kaart’, aldus Rozenbroek. ‘Harold Warmelink moet de kansen en mogelijkheden gaan inventariseren.’

Reageer op dit artikel