nieuws

Roompot voorbarig met overname Hof van Saksen

Hotel

De uitingen van Roompot over de op handen zijnde overname van het luxe vakantieresort Hof van Saksen , inclusief het voormalig sterrestaurant Cour du Nord, zijn erg voorbarig. Dat zegt parkeigenaar Phanos.

Roompot voorbarig met overname Hof van Saksen

Phanos verwacht niet dat de overnamegesprekken nog voor de zomer tot een definitief akkoord komen met een partij. Namen van gesprekspartners wil Phanos-woordvoerder Carole Matthijsse niet noemen.

Ze bevestigt de geruchten waarbij Roompot, Landal en Center Parcs alle drie worden genoemd, maar wil niet bevestigen of alle drie partijen ook daadwerkelijk aan de onderhandelingstafel zitten.

‘Op dit moment kunnen wij bevestigen dat Roompot één van de geïnteresseerde partijen in Hof van Saksen is, maar we vinden de uitingen van Roompot erg voorbarig. Hof van Saksen verwacht niet voor de zomer uitsluitsel over de overname te kunnen geven,’ aldus Matthijse.

Hof van Saksen verkeerd al langer in financiële nood en eigenaar vastgoedonderneming Phanos wil af van de beleggingen in vakantieparken. Hof van Saksen is hun kroonjuweel.