nieuws

Schouwenburg weg bij Blue Bay Resort Curaçao

Hotel

Ron Schouwenburg is niet langer general manager van het Blue Bay Resort op Curaçao. Schouwenburg is weer terug in Nederland en verwacht op korte termijn weer aan de slag te gaan voor een nieuwe werkgever.

Schouwenburg weg bij Blue Bay Resort Curaçao

‘Ik heb er zelf voor gekozen om niet door te gaan op Curaçao en ban na overleg met mijn directie in februari teruggekeerd naar Nederland. Ben nu met een paar bedrijven serieus in gesprek en ga er volledig vanuit dat ik een dezer dagen mijn keuze mag maken’, aldus Schouwenburg.

Ron Schouwenburg begon half april 2011 als general manager van het Blue Bay Resort op Curaçao. Daarvoor werkte hij voor Amsterdam Village Company waarin hij onder meer betrokken was bij restaurant Neva. Eerder was Schouwenburg actief in het buitenland in onder andere Accra en Stockholm.