nieuws

Sheraton Schiphol Europa’s beste luchthavenhotel

Hotel

Het Sheraton op Schiphol is verkozen tot Leading Airport Hotel in Europa, en heeft daarmee de bijbehorende World Travel Award gewonnen. Ook Hotels van Oranje, The Dylan en Golden Tulip resort Bad Nieuweschans vielen in de prijzen.

Sheraton Schiphol Europa’s beste luchthavenhotel

Het was de vijftiende keer dat de verkiezingen voor hotels over de hele wereld werden gehouden onder reisbureaus. In honderden categorieën werden per continent en per land awards uitgedeeld.

In Nederland pakte The Dylan de titel Leading Hotel, Hotels van Oranje is het Leading Business Hotel en Golden Tulip resort Fontana Bad Nieuweschans is het Leading Spa Hotel.

Sheraton Schiphol is het enige hotel dat een internationale World Travel Award pakt. Het hotel won het in zijn categorie van zes andere genomineerden: Hilton Airport Hotel in Kopenhagen, Hilton op Londen Heathrow, Mempinski Munchen Airport, Rasisson SAS op Londen Stansted, Renaissance Airport Hotel Barcelona en Sheraton Airport Hotel Parijs.

Vorig jaar pakte Sheraton Schiphol nog de Award voor Leading Conference Hotel in Nederland, een categorie die dit jaar niet meer bestond. Het Amstel hotel sloeg in 2007 én in 2006 de dubbelslag door beide jaren zowel de Award voor Leading Hotel als die voor Leading Business Hotel in de wacht te slepen.

In 2006 won Golden Tulip Nieuweschans ook al in de categorie beste spa hotel, vorig jaar was die Award voor het Kurhaus.

Kijk hier voor alle winnaars en genomineerden

Reageer op dit artikel