nieuws

Spanning rond stemming DHA-finalisten

Hotel

Er wordt druk gestemd op de online marketingacties van de drie finalisten die strijden om de Dutch Hotel Award 2009. De finalisten zijn Park Hotel Amsterdam, De Zon in Ommen en Blooming hotel in Bergen (NH).

Spanning rond stemming DHA-finalisten

Tot en met zondag kunnen collega’s in het vak meebepalen wie van de finalisten de beste viral actie online. De publieksstemming is niet van invloed op de keuze van de uiteindelijke winnaar van de award.

Wel krijgt het hotel met de meeste stemmen een speciale vermelding. Onder de inzenders verloten we een gratis verblijf bij het hotel dat met de Dutch Hotel Award aan de haal gaat. Bekijk de inzendingen hier en breng uw stem uit.

Wie de Dutch Hotel Award dit jaar pakt, wordt maandag bekendgemaakt in de nieuwsbrief van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel