nieuws

Stedentrip populair, partner favoriet gezelschap

Hotel

De stedentrip is de populairste vorm van vakantie vieren en de partner de meest geliefde reisgenoot. Dat komt naar voren uit een onderzoek van Hotel.info onder klanten.

Stedentrip populair, partner favoriet gezelschap

De online hotelreserveringssite vroeg klanten naar hun vakantievoorkeuren. Bijna driekwart van de ondervraagden (74%) noemde het hotel als favoriete verblijfslocatie. De stedentrip is veruit het meest in trek (62%), gevolgd door de strandvakantie (37%) en een vakantie in de bergen (22%).

Meest geliefde reisgezelschap is de eigen partner, door 51% van de ondervraagden genoemd. De familie is goede nummer twee met 23,5 procent en 13,6 procent gaat het liefst alleen op pad. Een vakantie met vrienden heeft slechts bij 11 procent de voorkeur.

Reageer op dit artikel