nieuws

Telegraaf en Spits aanjager virale actie DHA-finalist

Hotel

Advertenties in de Telegraaf en Spits zijn door hotel de Zon in Ommen ingezet als aanjager van een online marketing actie om gedurende de zomermaanden juli en augustus extra leisure boekingen binnen te halen. De actie is een werkopdracht in het kader van de Dutch Hotel Award 2009. De Zon dingt mee naar die prijs.

Telegraaf en Spits aanjager virale actie DHA-finalist

In advertenties in de Telegraaf en Spits worden lezers naar de website www.spannendindekoffer.nl gelokt. Wie een overnachting boekt, maakt kans op allerlei prijzen. De twee andere finalisten die een gooi doen naar de vakprijs voor het beste hotelmanagement van Nederland zijn hotel Blooming in Bergen en het Parkhotel in Amsterdam. Ook zij hebben zich online uitgeleefd om in crisis.

Extra zomerboekingen

De opdracht voor de DHA-finalisten luidde als volgt: Zet online een virale actie in de markt die gedurende de zomermaanden juli en augustus extra boekingen oplevert. Het resultaat is deze week te bekijken via missethoreca.nl. Bezoekers kunnen een stem uitbrengen. Onder de stemmers verloot missethoreca.nl een gratis verblijf in het winnende hotel.

De winnaar van de Dutch Hotel Award wordt volgende week bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel