nieuws

Topman Starwood legt functie neer

Hotel

Chief executive officer Steve Heyer van hotelgigant Starwood heeft per direct zijn functie neergelegd. Heyer deed dit nadat de directie het vertrouwen in de topman opzegde. Dat heeft het hotelbedrijf achter de merken Westin, Sheraton en St. Regis zojuist laten weten.

Topman Starwood legt functie neer

Bruce Duncan is aangesteld als interim ceo, totdat er een vervanger is gevonden voor Heyer. De aandelen van Starwood zijn na het nieuws over opstappen van Heyer flink gekelderd. Ondanks goede resultaten moet Heyer toch het hotelbedrijf verlaten.

Managementstijl
Een woordvoerder van Starwood laat weten dat het hotelbedrijf het vertrouwen in Heyer heeft opgezegd vanwege een verschil van mening over de managementstijl van de topman.Heyer zelf laat in een toelichting weten dat Starwood zeer goed draait en dat hij vertrouwen in het hotelbedrijf heeft in de toekomst.

Steve Heyer was meer dan 2,5 half jaar ceo bij Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Het is niet bekend wat de 54-jarige Heyer gaat doen na zijn terugstrekking.

Zie ook:

Ex-topman Starwood lanceert nieuw hotelmerk (nov, 2006)

Reageer op dit artikel