nieuws

Van der Valk decor filmpremière

Hotel

Het Van der Valk hotel in Eemnes is binnenkort voor even een bioscoop als de film van volkszanger Dries Roelvink er in première gaat. Aansluitend geeft Roelvink een optreden in het hotel.

Van der Valk decor filmpremière

De zanger heeft ervoor gekozen ‘I love Dries’, waarin hij zelf de hoofdrol speelt, niet in de bioscoop uit te brengen. De film wordt exclusief vertoond in een aantal hotels van Van der Valk.

Een testpanel kwam na het zien van de film tot de conclusie dat de film niet goed uit de verf zou komen in een donkere bioscoopzaal, dus koos Roelvink voor de hotels. ‘Het wordt lachen, gieren, brullen. En dat is toch veel lekkerder aan een tafel met een borrel’, aldus de zanger.

De première is in hotel De Witte Bergen langs de A1, daarna zal de film worden vertoond in Akersloot, Alkmaar, Almelo, Eindhoven en Vught. Na elke voorstelling wil Roelvink een optreden geven in het hotel. ‘Het moet een feestje worden, en dat kan niet in een bioscoop.’

Reageer op dit artikel