nieuws

Van der Valk mag hotel in Tiel vernieuwen

Hotel

Van der Valk mag beginnen met het renoveren en vernieuwen van het hotel in Tiel. Na tien jaar gesteggel heeft de Raad van State in een definitieve uitspraak alle bezwaren van tafel geveegd.

Van der Valk mag hotel in Tiel vernieuwen

Big Apple vocht tien jaar tegen de uitbreiding en vernieuwing van het Van der Valk-hotel in Tiel. Het spelautomatenbedrijf maakte bezwaar tegen het bestemmingsplan. Dat heeft de Raad van State van tafel geveegd in een definitieve uitspraak, meldt dagblad de Gelderlander.

Het plan van Van der Valk gaat over een complex op het terrein aan de snelweg A15, dat bestaat uit een nieuwe hoteltoren, een conferentiecentrum, een zwembad, een speelautomatenhal, een discotheek, een sportcentrum en een fitness- en wellnesscentrum.

Reageer op dit artikel