nieuws

Video’s finalisten DHA op internet

Hotel

De video’s van de finalisten van de Dutch Hotel Award 2007 zijn online. De drie finalisten hebben afgelopen vrijdag de jury geprobeerd te imponeren met een spraakmakende video. Bezoekers van deze website kunnen stemmen op hun favoriete video en maken zo kans op een overnachting in het winnende hotel.

Video’s finalisten DHA op internet

De drie finalisten zijn De Sparrenhorst in Nunspeet, Château St. Gerlach in Valkenburg en Hotel The Westin in Rotterdam. Afgelopen vrijdag werden zij door de jury van de vakwedstrijd Dutch Hotel Award 2007 bezocht.

Eén van de opdrachten van de finalisten was een video tonen van het hotel, waarin de essentie van de vakwedstrijd, de strijd om het beste hotelmanagementteam van Nederland, naar voren moest komen.

Bezoekers van www.missethoreca.nl kunnen hun voorkeur kenbaar voor één van de drie video’s. Onder de stemmers verloot de jury een overnachting in het winnende hotel. De stemmen tellen niet mee in de eindbeoordeling van de Dutch Hotel Award. Deze wordt bepaald door de jury.

Stemmen op de video’s kunnen tot 6 juni worden uitgebracht. Woensdag 6 juni maakt Missethoreca.nl de winnaar van de Dutch Hotel Award bekend. De winnaar van de overnachting in het winnende hotel wordt maandag 11 juni bekendgemaakt in de nieuwsbrief van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel