nieuws

Vijf miljoen boekingen via Airbnb.com

Hotel

Nog geen drieënhalf jaar na de lancering heeft Airbnb.com, de site waarop particulieren slaapaccommodaties thuis aanbieden, zijn 5 miljoenste boeking genoteerd. Airbnb.com grijpt de mijlpaal aan om aan te kondigen dat het zes nieuwe kantoren over de wereld gaat openen.

Vijf miljoen boekingen via Airbnb.com

Airbnb.com opent op korte termijn kantoren in Barcelona, Kopenhagen, Milaan, Moskou, Parijs en São Paulo. Het bedrijf heeft al kantoren in Berlijn, Hamburg, Londen en in San Francisco, de stad waar Brian Chesky en Joe Gebbia in augustus 2008 begonnen met Airbnb.com.

Afgelopen week noteerde Airbnb.com de vijf miljoenste boeking. ‘Vijf miljoen nachten. Meer dan 100.000 accommodaties in 192 landen. En we zijn pas net gestart’, laat het team van Airbnb.com weten op haar blog.

Airbnb.com is een site waarop particulieren een slaapruimte aanbieden. Het aanbod varieert van eenvoudige logeerkamers tot luxe appartementen. De site opereert internationaal en alleen al in Nederland worden duizenden slaapplaatsen aangeboden op de site.

Reageer op dit artikel