Dutch Hotel Award maakt halve finalisten bekend

Dutch Hotel Award maakt halve finalisten bekend

Hotel Derlon (Maastricht), Hotel The Toren (Amsterdam), Kasteel Engelenburg (Brummen), Palace Hotel (Noordwijk) en Park Plaza Victoria (Amsterdam) hebben geplaatst voor de halve finale van de Dutch Hotel Award 2012.

Dat heeft de vakjury vrijdagochtend bekend gemaakt. De vijf hotelbedrijf staan in de halve finale die op 11 mei aanstaande plaatsvindt in de Heineken Experience in Amsterdam.

In de halve finale dient elk hotel als opdracht een ‘power presentatie’ geven van tien minuten; 8 minuten voor het managementteam en 2 minuten voor de directeur. Het thema ‘De Toegevoegde Waarde’ moet als rode draad dienen in de presentatie.

Aansluitend op elke presentatie is er voor de jury gedurende 5 minuten de gelegenheid vragen te beantwoorden.

Voor Hotel The Toren in Amsterdam is het de tweede maal dat ze zich kwalificeren voor de halve finale. In 2009 stond het hotel ook in de halve finale. Toen moest het Parkhotel Amsterdam, Hotel De Zon en Hotel Blooming voor zich dulden.

De jury van de Dutch Hotel Award bestaat uit Bas Tolmeijer en Francesco Monaco van Trust Hospitality, Martine Zuil van Misset Horeca, Jan van der Doelen van ING, Theo Spies van SBS Architectuur, Clemens Berendsen van de Hotelschool Den Haag en Bart Meinen van Heineken.