nieuws

Nieuwe chef-kok voor Grand Winston Rijswijk

Hotel

Patrick Noordzij is de nieuwe chef-kok van het Worldhotel Grand Winston in Rijswijk. Noordzij volgt Bas Vermeijden op en is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de keukens van restaurant de Grand Canteen, de bar/lounge, de zalenaccommodatie en private dining room LEDS.

Nieuwe chef-kok voor Grand Winston Rijswijk

Voor Patrick Noordzij betekent zijn nieuwe baan een terugkeer bij Worldhotel Grand Winston in Rijswijk. In 2004 werkte hij als souschef onder Imko Binnerts in restaurant LEDS. In de jaren daarna stond hij in de keukens van onder andere hotel Des Indes in Den Haag, restaurant Las Palmas in Rotterdam en het Palace Hotel in Noordwijk.

Patrick Noordzij is in Rijswijk de opvolger van Bas Vermeijden, die de stap heeft gemaakt naar het ondernemerschap. Vermeijden heeft in Scheveningen De Dis geopend.

Worldhotel Grand Winston is het eerste ‘hard branded’ Worldhotel in de Benelux. Het is gelegen in het zakelijke district Plaspoelpolder in Rijswijk. Het hotel heeft 252 kamers, suites en appartementen en zes zalen. De exploitatie is in beheer van Chagall Hotels & Restaurants.

Reageer op dit artikel