nieuws

Des Indes is Starwood Hotel of the Year

Hotel

Hotel Des Indes is door moederbedrijf Starwood hotels & resorts uitgeroepen tot Hotel of the Year 2011. Ook kreeg het Haagse tophotel de Award voor F&B Excellence en die voor Best Luxury Collection Hotel.

Des Indes is Starwood Hotel of the Year

Traditiegetrouw worden tijdens de jaarlijkse Round Tables-bijeenkomst awards uitgereikt aan de best presterende hotels van het afgelopen jaar binnen Starwood EMEA (Europe, Middle East & Africa).

Het winnen van de drie awards voor Hotel of the Year, F&B Excellence en Best Luxury Collection Hotel betekent volgens general manager Pierre-Henri Bovsovers een groot succes voor zijn vijfsterrenhotel. ‘Wij zijn ongelofelijke trots dat wij niet één maar drie awards mee naar huis mochten nemen. Een prachtig resultaat dat wij met het hele team hebben behaald.’

Ook area manager Starwood Nederland Kurt Renolds is trots op de prestatie. ‘Pierre-Henri en zijn team hebben enorm hard gewerkt de afgelopen jaren. Dat hun inzet nu wordt beloond met drie awards is een bekroning op hun werk.’

Reageer op dit artikel