nieuws

Airbnb.com op TravelNext Congres

Hotel

Ole Ruch, marketingdirecteur van Airbnb.com voor Noord-Europa, is een van de sprekers op TravelNext Congres. Ruch gaat tijdens het TravelNext Congres in op de trend social travel, een manier van reizen waarbij persoonlijke contacten met locals centraal staan.

Airbnb.com op TravelNext Congres

Het TravelNext Congres wordt op 29 november gehouden en vindt plaats in Meeting Plaza in Maarssen. Ruch gaat tijdens het congres verder in op hoe Airbnb.com inspeelt op bestaande trends en waarom ze succesvol zijn.

Naast Ole Ruch komen ook James van Thiel (Google Travel) en William Bakker (Think! Social Media) aan het woord. Van Thiel bespreekt kansen voor de reisindustrie en Bakker geeft zijn visie op destinatiemarketing.

Verder zijn er inspiratiesessies en expertsessies, en is er na afloop ruimte voor een netwerkborrel. TravelNext Congres wordt voor het eerst gehouden en is een spin off van TravelNext.nl, een nieuwe kennisplatform over ontwikkelingen op het gebied van digitale media in de reis- en gastvrijheidsindustrie.

Reageer op dit artikel