nieuws

Hajé de Jager opent hotel Ark in Lelystad

Hotel

Hajé Hotels & Restaurants neemt hotel Ark in Lelystad officieel in gebruik. Woensdag 17 oktober wordt de ark, die beschikt over zeven kamers, formeel geopend. De overnachtingslocatie is gelegen naast Hajé restaurant de Aalscholver langs de A6 in Lelystad.

Hajé de Jager opent hotel Ark in Lelystad

Hotel Ark is de tweede overnachtingsmogelijkheid nabij Hajé restaurant de Aalscholver in Lelystad. Gasten kunnen ook verblijven in de waterlodge, die bestaat uit vier kamers, met uitzicht over een natuurgebied met bos en water. Deze is medegefinancierd door de Europese Unie.

De ark is sinds april dit jaar operationeel, maar wordt woensdag 17 oktober officieel geopend. Het nieuwe onderkomen beschikt over zeven kamers, die zijn voorzien van een badkamer met ligbad. Gasten voelen de deining van het water.

Hajé Hotels & Restaurants staat onder leiding van Hajé de Jager. De onderneming staat op plek 81 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en brands met een jaaromzet van 8,9 miljoen euro.

Reageer op dit artikel