nieuws

Hotels Domburg populair

Hotel

Hotels in Domburg winnen sterk aan populariteit. Dit meldt boekingssite Hotels.com. Het aantal zoekopdrachten naar een hotelovernachting in de Zeeuwse kustplaats nam in de maand september toe met maar liefst 243 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Hotels Domburg populair

Was Domburg in eigen land de meest populaire hotelbestemming volgens de boekingssite, Disneyland Parijs was dat internationaal gezien. In september zag de boekingssite Hotels.com het aantal zoekopdrachten naar hotels dichtbij het attractiepark sterk toenemen. Nederlanders zochten in september ruim drie keer vaker dan een jaar geleden naar hotelovernachtingen in de omliggende plaatsen Magny-le-Hongre, Marne-la-Vallée en Serris.

Verklaring van de toegenomen populariteit van Disneyland Parijs kan liggen in de viering van het twintig jarig jubileum van het park met een groot feest eind september. Hier trad onder meer de Nederlandse dj Armin van Buuren op.

Bij Nederlandse toeristen die verder weg willen, zijn de voormalige Nederlandse Antillen bijzonder in trek. Op Hotels.com werd aanzienlijk veel vaker dan vorig jaar gezocht naar hotelovernachtingen in Kralendijk (Bonaire), Willemstad (Curaçao) en Oranjestad (Aruba).

Reageer op dit artikel