nieuws

Roland Rozenbroek nieuwe gm Hof van Saksen

Hotel

Roland Rozenbroek is de nieuwe general manager van het Hof van Saksen in Nooitgedacht. Rozenbroek was werkzaam als algemeen directeur van zorginstelling Martha Flora, maar heeft een verleden bij onder andere Regardz, Van den Tweel Horeca, Bilderberg en Center Parcs.

Roland Rozenbroek nieuwe gm Hof van Saksen

Commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks meldt de aanstelling van Roland Rozenbroek als nieuwe general manager van het Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht. Rozenbroek is maandag 1 oktober begonnen in zijn nieuwe functie op het vakantiepark, dat vrijdag 12 oktober heropent na een faillissement en een overname door Landal.

Verleden bij Regardz en Bilderberg

Rozenbroek werkte van 2008 tot 2011 ruim drie jaar als algemeen directeur van Regardz en was daarvoor meer dan 5,5 jaar in dezelfde functie actief bij Van den Tweel Horeca.

Van oktober 1997 tot en met juni 2002 was Bilderberg Hotels en Restaurants zijn werkgever en werkte Rozenbroek onder andere als general manager van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en hotel De Keizerskroon in Apeldoorn.

Horeca en retail Center Parcs

Van 1993 tot en met 1997 werkte Rozenbroek als manager retail & catering voor Center Parcs en was hij verantwoordelijk voor alle horeca- en retailoutlets in (eerst) Center Parcs Dalen en (later) Center Parcs Eemhof. Bovendien maakte hij deel uit van het managementteam van beide parken.

Na zijn vertrek bij Regardz was hij met Rozenbroek Consultancy actief als zelfstandig ondernemer en werkte hij sinds juli dit jaar als algemeen directeur van zorginstelling Martha Flora.

Het Hof van Saksen werd vrijdag 21 september failliet verklaard. Drie dagen later meldde Landal GreenParks dat het de nieuwe exploitant werd van het luxe vakantiepark. Het park is gekocht door investeringsmaatschappij Driestar, dat de exploitatie overdraagt aan Landal.

Foto: LinkedIn

Reageer op dit artikel