nieuws

Vergaderen bij Kapellerput in de prijzen

Hotel

Het vergaderconcept De Vernieuwing van Kapellerput heeft de Design in Detail Award gewonnen. Klanten van Kapellerput in Heeze kunnen zelf de sfeer kiezen die bij hun bijeenkomst past.

Vergaderen bij Kapellerput in de prijzen

Conferentiehotel Kapellerput uit Heeze is met De Vernieuwing, zoals het vergaderconcept heet, door een internationale jury tot winnaar gekozen van deze regionale prijs. De jury lette op aantrekkelijkheid, functionaliteit, originaliteit, sfeer, commercie, uitstraling en media (website).

Het flexibele vergaderconcept laat naar eigen zeggen zien hoe er wordt ingespeeld op de klant van nu, die er zelf de sfeer kan aanpassen.

Kapellerput was een van de achttien kandidaten en werd samen met vier anderen tot winnaar gekozen. Naast Kapellerput vielen ook Hotel Nijver uit Geldrop,Restaurant Vida Pura uit Valkenswaard, Pinkie Patisserie uit Eindhoven en YKSI uit Eindhoven in de prijzen.

Winkel Baboba uit Asten ontving de aanmoedigingsprijs. Het publiek bepaalt de komende maanden door online te stemmen wie van de winnaars voor 2013 ook nog de titel Absoluut Favoriet in de wacht sleept.

De Design in Detail Awards zijn voor de vierde keer uitgereikt.

Reageer op dit artikel