nieuws

Harry Westers: ‘ss Rotterdam duurste aankoop WestCord Hotels

Hotel

De overname van de ss Rotterdam is de duurste aankoop van WestCord Hotels in de geschiedenis. Dat laat directeur Harry Westers van WestCord Hotels weten. Westers spreekt over een verantwoorde investering en ziet veel kanzen met bijvoorbeeld het eigen nabij gelegen Hotel New York.

Harry Westers: ‘ss Rotterdam duurste aankoop WestCord Hotels

‘We zijn enorm trots op de overname. Het past prima in onze portfollio’, zo laat Harry Westers vrijdagochtend weten aan MissetHoreca.nl. Kort daarvoor liet woningcoöperatie Woonbron in een persbericht weten dat het de ss Rotterdam voor 29,9 miljoen euro verkoopt.

De ss Rotterdam is de duurste aankoop van WestCord Hotels uit de geschiedenis. ‘We hebben heel goed gekeken of het financieel verantwoord is en we zien zeker in combinatie met Hotel New York veel mogelijkheden’, aldus Westers.

De eerste gesprekken tussen WestCord Hotels en Woonbron dateren alweer van een behoorlijke tijd geleden. Westers: ‘Begin dit jaar zijn we de gesprekken gestart. We hebben moeten tekenen voor geheimhouding. Ik haal dan mijn schouders op wanneer ik lees dat er interesse zou zijn uit Oman’.

WestCord Hotels gaat de exploitatie van de hotelkamers en de twee restaurants doen. De catering blijft uitbesteeds aan Jaarbeurs Services. Of WestCord Hotels doorgaat met het onlangs gesloten contract van de huidige hotelexploitant Hoscom met Worldhotels, weet Westers nog niet.

Reageer op dit artikel