nieuws

Worldhotels stelt Rob van der Beek aan

Hotel

Worldhotels heeft Rob van der Beek aangesteld als senior director hotel development. Van der Beek, die van 1999 tot 2007 als director of sales & marketing ook werkzaam was voor de hotelgroep, krijgt als voornaamste taak een groei te realiseren van het aantal aangesloten hotels in de Benelux.

Worldhotels stelt Rob van der Beek aan

Rob van der Beek keert terug bij Worldhotels, een hotelgroep met 500 individuele hotels wereldwijd. Hij was werkzaam als area sales & marketing director voor Holiday Inn en Crowne Plaza in Amsterdam en gaat bij Worldhotels aan de slag als senior director hotel development vanuit het kantoor in de hoofdstad.

Voornaamste taak voor Van der Beek wordt het realiseren van een groei van het aantal aangesloten hotels in de Benelux. Dat moet gaan via het in 2010 geïntroduceerde franchisesysteem Worldhotel-branded hotels.

Behalve de Benelux-landen krijgt Van der Beek ook de verantwoordelijkheid over Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland.

Reageer op dit artikel