nieuws

Zoektocht naar Mooiste Hotelkamer van start

Hotel

Hotels kunnen zich tot 19 november aanmelden voor de wedstrijd om De Mooiste Hotelkamer van Nederland. De winnaar wordt maandag 10 december bekendgemaakt. In de tussenliggende periode kan de consument stemmen op zijn of haar favoriet.

Zoektocht naar Mooiste Hotelkamer van start

Voor het derde achtereenvolgende jaar gaat Hotelkamerveiling.nl op zoek naar De Mooiste Hotelkamer van Nederland. Hotels kunnen zich aanmelden tot 19 november, aansluitend kan de consument via internet stemmen. De winnaar wordt maandag 10 december bekendgemaakt.

Tijdens de feestelijke uitreiking die gepaard gaat met het bekendmaken van de winnaar, wordt een arrangement in de mooiste hotelkamer van Nederland geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Heppie, een stichting die vakanties organiseert voor kinderen die een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken.

De wedstrijd om De Mooiste Hotelkamer vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Vorig jaar won suite 211 van Sandton-hotel Pillows in Zwolle. De tweede en derde plaats gingen naar respectievelijk de Vliegtuigsuite in Teuge en de Magnolia Suite van Librije’s hotel in Zwolle.

Hotels kunnen hun kamers tot 19 november aanmelden via de website Demooistehotelkamer.nl.

Reageer op dit artikel