nieuws

Casa 400 ver met tweede hotel Amsterdam

Hotel

Casa 400 is ver met de plannen voor een tweede hotel in Amsterdam. ‘We zijn bezig met een haalbaarheidsonderzoek en hopen dit eind maart om te zetten in een daadwerkelijke start van de realisatie’, aldus general manager Hans Vugts.

Casa 400 ver met tweede hotel Amsterdam

General manager Hans Vugts vertelt over de plannen van Casa 400 in ‘Mijn 2012’, de rubriek die tussen de feestdagen draait op de website van Misset Horeca. Daarin blikken horecaprofessionals terug op 2012 en maken ze plannen bekend voor het nieuwe jaar.

Haalbaarheidsonderzoek

‘In 2013 gaan we kijken of het het Casa 400-concept verder kunnen ontwikkelen’, aldus Vugts. ‘We zijn bezig met een haalbaarheidsonderzoek en hopen dit eind maart om te zetten in een daadwerkelijke start van de realisatie.’

Onderzoeksfase

Volgens Vugts is het nog te vroeg om over mogelijke locaties te praten. ‘We zitten in de onderzoeksfase. De komst van een eventueel tweede hotel is afhankelijk van de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek.’

Hotel Casa 400 is sinds 2010 gevestigd aan de Eerste Ringdijkstraat in Amsterdam (zie video hieronder). Een fotoreportage van de locatie is hier te bekijken. In 2013 wordt het bestaande hotel-restaurant uitgebreid met een serre.

Reageer op dit artikel