Hoogste punt voor nieuwbouw hotel Haarhuis

Hoogste punt voor nieuwbouw hotel Haarhuis

De nieuwe vleugel van Best Western-hotel Haarhuis in Arnhem heeft het hoogste punt bereikt. Donderdag 13 december werd de vlag gehesen en geproost met pannenbier. De oplevering van de nieuwbouw, met 42 kamers, staat gepland voor mei 2013.

Eindelijk (weer) goed nieuws over de nieuwe vleugel van Best Western-hotel Haarhuis. De aanbouw, die 42 superior kamers gaat huisvesten, heeft donderdag 13 december het hoogste punt bereikt. De kamers krijgen een strak design, met een knipoog naar de jaren 50, aldus het hotel.

De bouw van de nieuwe vleugel leverde vertraging en een financiële schade van enkele tonnen op door het faillissement van Gerritsen uit Renkum, het bouwbedrijf dat in oktober failliet werd verklaard.

Begin november konden de werkzaamheden worden hervat, omdat Kuiper Bouw en Ontwikkeling uit Arnhem de taken overnam. De oplevering van de nieuwe vleugel staat gepland voor mei volgend jaar.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.