nieuws

Nieuwe vergaderzalen voor Hilton Rotterdam

Hotel

Hilton Rotterdam sluit de tweede fase van de grootscheepse verbouwing af met de oplevering van zeven nieuwe vergaderzalen, die geschikt zijn voor 10 tot 350 personen. In combinatie met elkaar kunnen er nu evenementen voor maximaal 1400 personen tegelijkertijd worden georganiseerd.

Nieuwe vergaderzalen voor Hilton Rotterdam

De “state of the art” zalen, zoals Hilton ze zelf beschrijft, hebben allen een moderne uitstraling, grote raampartijen met daglicht, draadloos internet, groot plasmascherm of beamer en tal van andere technische mogelijkheden.

Stadse contouren zijn verweven in het interieurdesign van de verschillende moderne zalen. Blikvanger is het speciaal ontworpen tapijt, waarop het stratenplan van Rotterdam geometrisch is afgebeeld. Het patroon vult de 2.000 vierkante meter grote oppervlakte van de conferentie- en vergaderruimtes. Het tapijt in de gangen en overige ruimtes is geïnspireerd op vogelvlucht opnames van zeecontainers, verwijzend naar de grote maritieme betekenis van de Maasstad.

Reageer op dit artikel