nieuws

Pierre-Henri Bovsovers verlaat Des Indes

Hotel

Pierre-Henri Bovsovers vertrekt bij hotel Des Indes in Den Haag. De general manager gaat zich bezighouden met de opening van het W Verbrier in Zwitserland, het eerste skiresort van W Hotels, dat eveneens opereert onder de vlag van Starwood Hotels & Resorts.

Pierre-Henri Bovsovers verlaat Des Indes

Pierre-Henri Bovsovers begon in 2008 als hotelmaner bij hotel Des Indes in Den Haag. Twee jaar later werd hij general manager van het ‘Luxury Collection Hotel’ van Starwoord Hotels & Resorts. Eind dit jaar vertrekt hij naar Verbier in Zwitserland.

In Zwitserland wordt Bovsovers verantwoordelijk wordt voor de opening van het eerste skiresort van W Hotels. Die opening staat gepland voor eind 2013. W Hotels is eveneens onderdeel van Starwood Hotels & Resorts en staat bekend als design & fashion hotelconcept.

Wie Bovsovers opvolgt bij het Haagse vijfsterrenhotel, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel