Pierre-Henri Bovsovers verlaat Des Indes

Pierre-Henri Bovsovers verlaat Des Indes

Pierre-Henri Bovsovers vertrekt bij hotel Des Indes in Den Haag. De general manager gaat zich bezighouden met de opening van het W Verbrier in Zwitserland, het eerste skiresort van W Hotels, dat eveneens opereert onder de vlag van Starwood Hotels & Resorts.

Pierre-Henri Bovsovers begon in 2008 als hotelmaner bij hotel Des Indes in Den Haag. Twee jaar later werd hij general manager van het ‘Luxury Collection Hotel’ van Starwoord Hotels & Resorts. Eind dit jaar vertrekt hij naar Verbier in Zwitserland.

In Zwitserland wordt Bovsovers verantwoordelijk wordt voor de opening van het eerste skiresort van W Hotels. Die opening staat gepland voor eind 2013. W Hotels is eveneens onderdeel van Starwood Hotels & Resorts en staat bekend als design & fashion hotelconcept.

Wie Bovsovers opvolgt bij het Haagse vijfsterrenhotel, is nog niet bekend.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.