nieuws

Rechtszaak over ss Rotterdam

Hotel

Christan Westers heeft beslag gelegd op de ss Rotterdam. Hij was in de race om het cruiseschip te kopen, maar zag zijn vader Harry Westers het voor een bedrag van 29,9 miljoen euro binnenhalen. Westers jr. probeert het schip nu via de rechter alsnog te bemachtigen. De zaak dient donderdag 6 december.

Rechtszaak over ss Rotterdam

De rechtszaak tussen vader Harry en zijn zoon Christan Westers om de ss Rotterdam wordt gemeld door Radio Rijnmond. Christan Westers heeft beslag gelegd op de ss Rotterdam. Hij had ook belangstelling voor het schip, maar greep mis.

Woonbron verkocht de ss Rotterdam begin november aan WestCord Hotels. Het bedrijf van Harry Westers betaalde 29,9 miljoen euro voor de overname. Westers jr. probeert het op Katendrecht gelegen schip via de rechter alsnog te bemachtigen. Radio Rijnmond meldt dat de zaak 6 december dient.

De huidige hotelexploitatie op de ss Rotterdam is in handen van Hoscom, het bedrijf van Lucas Petit. Woonbron wil hem uitkopen, maar Petit wil van geen wijken weten. Hij zegt een huurcontract te hebben dat loopt tot 2020 en zich daaraan te willen houden.